NEW WOKKI

NEW WOKKI Voor al uw heerlijke wokgerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Wokki. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 23:14 Matig
23 mei 2022 om 13:52 Leek in de verste verte niet op Javaanse nasi met kipfilet maar het was heel erg lekker. Zat allemaal verse groente in en goed van smaak. Niet bestellen als je de “echte” Javaanse variant verwacht. Snelle bezorging en hele vriendelijke bezorger
22 mei 2022 om 18:51 Altijd heel tevreden, maar vandaag ging het mis en kreeg iets anders dan wat ik besteld heb. 8 Kleine loempiaatjes i.p.v. van een bami loempia. :-)))
21 mei 2022 om 7:08 Lekker en grote portie Top
21 mei 2022 om 1:54 hierlijk gegeten altijd ..en aardig bezorger .
16 mei 2022 om 16:16 Bezorging was super snel en aardig. Eten was niet te eten. Bami smaakte letterlijk nergens naar met ongebakken groenten. Ik had veel meer verwacht! 7 euro in de prullenbak.
15 mei 2022 om 15:14 Eten was super lekker net als altijd. Het was super snel en de bezorgen was top vrindelijk
14 mei 2022 om 4:54 Eten was lekker en nog goed warm alleen had ik verwacht dat het vlees apart van de tjauw min zou zitten maar het zat er als stukjes doorheen dus prijs tov het gerecht vond ik te duur..
13 mei 2022 om 21:12 Erg goed hier
8 mei 2022 om 20:57 Dit is echt een toppertje vind ik. Meerdere soorten gerechten langere tijd besteld en erg goed.
8 mei 2022 om 20:09 altijd goed
3 mei 2022 om 7:51 Top !